Kontaktuppgifter
  • Bergendorffsgatan 8E, 652 16, Karlstad
  • 076-006 78 10
  • kontakt@konsumentvalet.se

Prenumerera Nyhetsbrev

    Svive Cygnus Gaming Desk

    Varumärke: Svive
    Skrivbordsyta: 120 x 60 cm
    Ben: Stålben
    Höjdjustering: 
    Nej
    Extra Tillbehör: Nej
    Höjd: 75 cm
    Bredd: 120 cm
    Djup: 60 cm
    Vikt: 25,5 kg
    Maxvikt:
    100 kg
    Musmatta: Ja
    Bordsmaterial:
    MDF skrivbordsskiva + mikrofiber musmatta
    Kabelhantering:
    Ja, nätkorg under skrivbordet
    Garanti: 2 år

    När vi letar efter det perfekta gamingbordet är kabelhantering och stabilitet två av de viktigaste faktorerna vi tittar på. Svive Cygnus Gaming Desk lovar att leverera på båda dessa punkter. Med sin robusta konstruktion och smarta design, är det svårt att inte bli nyfiken på vad detta skrivbord har att erbjuda.

    Svive Cygnus Gaming Desk

    Specifikationer

    Varumärke: Svive
    Skrivbordsyta: 120 x 60 cm
    Ben: Stålben
    Höjdjustering: 
    Nej
    Extra Tillbehör: Nej
    Höjd: 75 cm
    Bredd: 120 cm
    Djup: 60 cm
    Vikt: 25,5 kg
    Maxvikt:
    100 kg
    Musmatta: Ja
    Bordsmaterial:
    MDF skrivbordsskiva + mikrofiber musmatta
    Kabelhantering:
    Ja, nätkorg under skrivbordet
    Garanti: 2 år

    När vi letar efter det perfekta gamingbordet är kabelhantering och stabilitet två av de viktigaste faktorerna vi tittar på. Svive Cygnus Gaming Desk lovar att leverera på båda dessa punkter. Med sin robusta konstruktion och smarta design, är det svårt att inte bli nyfiken på vad detta skrivbord har att erbjuda.

    Recension på Svive Cygnus Gaming Desk

    Vi vet alla hur irriterande det kan vara med sladdar som ligger överallt. Svive Cygnus har tänkt på detta och erbjuder praktiska lösningar för att hålla våra kablar organiserade. Dessutom har bordet en yta som är lätt att rengöra, vilket är perfekt för oss som ibland spiller vår dryck under intensiva spelsessioner.

    Egenskaper och Specifikationer

    När vi tittar närmare på Svive Cygnus Gaming Desk blir vi imponerade av dess genomtänkta design och robusta konstruktion.

    Design och Material

    Svive Cygnus Gaming Desk har en stilren och modern design som passar in i de flesta spelmiljöer. Bordsskivan är gjord av högkvalitativ MDF med en laminatyta som gör den enkel att rengöra. Stommen är byggd av stål, vilket ger bordet både stabilitet och hållbarhet. Med justerbara ben kan du enkelt anpassa bordets höjd efter dina behov.

    Storlek och Justerbarhet

    Storleken på Svive Cygnus Gaming Desk gör den idealisk för både stora och små spelstationer men kan också passa i ett kontorsutrymme eller studierum. Justerbarheten är en viktig funktion för oss som vill optimera vår arbetsställning och komfort.

    • Bredd: 120 cm
    • Djup: 60 cm
    • Höjd: Justerbar
    Svive Cygnus Gamingbord Dekorativbild

    Kabelhantering och Tillbehör

    Kabelhantering är ett ofta underskattat men kritiskt drag hos ett gamingbord. Svive Cygnus Gaming Desk har kabelkanaler och nät som hjälper till att hålla alla sladdar på plats och ur vägen. Dessutom finns en krok för att hänga ditt headset – mycket praktiskt så att du aldrig tappar bort det i stökiga sessioner. En drickeshållare är också en smart detalj som minskar risken för spill.

    Vi på Konsumentvalet tycker att dessa detaljer verkligen gör bordet användbart och lätt att hålla prydligt, vilket är guld värt under intensiva spelsessioner.

    Fördelar

    Svive Cygnus Gaming Desk erbjuder flera imponerande fördelar. För det första uppskattar vi den robusta konstruktionen, som består av en MDF-skiva och en stålram. Detta innebär att bordet kan hantera även de mest intensiva spelmomenten utan att svikta. En annan fördel är de justerbara benen, vilket gör det möjligt att anpassa höjden för bästa komfort. Vi måste också lyfta fram den utmärkta kabelhanteringen med kanaler och nät som håller dina sladdar organiserade och ur vägen. Till sist, de praktiska tillbehören som headset-krok och drickeshållare gör hela spelupplevelsen mer funktionell och bekväm.

    Svive Cygnus Gamingbord Dekorativbild Robust

    Nackdelar

    Trots många fördelar har Svive Cygnus Gaming Desk några nackdelar. För det första saknar det RGB-belysning som många gamers uppskattar. Bordets mått på 120 x 60 cm kan vara något begränsande om man har mycket gamingutrustning eller flera skärmar.

    Sammantaget är det ett bra gamingbord men med vissa begränsningar som kan påverka användarupplevelsen.

    Användarupplevelse

    När det kommer till användarupplevelsen av Svive Cygnus Gaming Desk har vi haft möjlighet att testa och utvärdera bordet ur olika perspektiv.

    Monteringsprocess

    Monteringen av Svive Cygnus Gaming Desk var förvånansvärt enkel och okomplicerad. Instruktionerna som följde med var tydliga och alla nödvändiga skruvar och verktyg fanns inkluderade. Det tog oss ungefär 30 minuter att sätta ihop hela bordet, vilket är ganska snabbt i jämförelse med andra gamingbord på marknaden.

    • Tydliga instruktioner
    • Verktyg inkluderade
    • 30 minuters monteringstid

    Komfort och Ergonomi

    Komfort och ergonomi är viktiga aspekter, speciellt för oss som spenderar många timmar framför datorn. Svive Cygnus Gaming Desk briljerar med sin justerbara höjd och den heltäckande musmattan, vilket gör det möjligt att hitta en optimal arbetsställning. Stålkonstruktionen ger också ett ordentligt stöd, vilket minimerar risken för rygg- och nackproblem.

    • Justerbar höjd
    • Heltäckande musmatta
    • Bra stöd och stabilitet

    Stabilitet och Hållbarhet

    Vi imponerades av bordets robusta konstruktion. Kombinationen av MDF-skiva och stålram ger en solid känsla som håller för tuffa spelstunder och ragequits. De justerbara fötterna säkerställer att bordet står stabilt även på ojämnt underlag. Med en maxkapacitet på 100 kg kan vi säga att detta gamingbord är byggt för att hålla.

    • MDF-skiva och stålram
    • Justerbara fötter
    • Maxkapacitet 100 kg
    Svive Cygnus Exempelbild1

    Sammanfattning av Användarupplevelse

    Efter att ha använt Svive Cygnus Gaming Desk kan vi konstatera att det erbjuder en hög komfortnivå, enkel montering och en robust stabilitet. Det är ett välgjort gamingbord som passar både hardcore gamers och de som använder det som ett arbetsbord.

    Slutsats

    Sammanfattningsvis är Svive Cygnus Gaming Desk ett gamingbord som imponerar på flera plan. Dess robusta konstruktion i stål och justerbara fötter ger stabilitet och anpassningsbarhet. Den tillhörande heltäckande musmattan bidrar till en bekväm spelupplevelse.

    Specifikationer:

    • Bredd: 120 cm
    • Djup: 60 cm
    • Material: MDF och stål
    • Maxkapacitet: 100 kg

    Kabelhanteringen är effektiv och gör skrivbordet rent och organiserat. Monteringen är enkel, och praktiska tillbehör som headset-krok och drickeshållare är uppskattade. Svive Cygnus Gaming Desk passar både gaming och arbete tack vare sin stilrena design och funktionalitet.

    Video på Svive Cygnus Gaming Desk

    Källor

    Som ansvarig utgivare, hemsideansvarig och skribent för Konsumentvalet, leder jag vårt innehåll med expertis och insikt.

    Min erfarenhet inom produkttester ger läsarna pålitliga recensioner och vägledning för välgrundade köpbeslut. Jag är passionerad och dedikerad inom konsumentjournalistik