Kontaktuppgifter
  • Bergendorffsgatan 8E, 652 16, Karlstad
  • 076-006 78 10
  • kontakt@konsumentvalet.se

Prenumerera Nyhetsbrev

    Deltaco Gaming med RGB

    Varumärke: Deltaco
    Skrivbordsyta: 140 x 75 cm
    Ben: Stålben
    Höjdjustering:
    Nej
    Extra Tillbehör: Finns inget att köpa till
    Höjd: 76 cm
    Bredd: 140 cm
    Djup: 75 cm
    Vikt: 37 kg
    Maxvikt:
    80 kg
    Musmatta: Otillräcklig Information
    Bordsmaterial:
    Härdat glas
    Kabelhantering:
    Ja

    När vi talar om den ultimata spelupplevelsen är detaljerna avgörande. Ett gamingbord som kombinerar stil och funktion kan verkligen göra skillnad. DELTACOs gamingbord DT420 med RGB-belysning är en sådan produkt som lovar att ta ditt spelande till nästa nivå.

    Deltaco Gaming med RGB

    Specifikationer

    Varumärke: Deltaco
    Skrivbordsyta: 140 x 75 cm
    Ben: Stålben
    Höjdjustering:
    Nej
    Extra Tillbehör: Finns inget att köpa till
    Höjd: 76 cm
    Bredd: 140 cm
    Djup: 75 cm
    Vikt: 37 kg
    Maxvikt:
    80 kg
    Musmatta: Otillräcklig Information
    Bordsmaterial:
    Härdat glas
    Kabelhantering:
    Ja

    När vi talar om den ultimata spelupplevelsen är detaljerna avgörande. Ett gamingbord som kombinerar stil och funktion kan verkligen göra skillnad. DELTACOs gamingbord DT420 med RGB-belysning är en sådan produkt som lovar att ta ditt spelande till nästa nivå.

    Vår egna recension av Deltaco Gaming med RGB

    Med en bordsskiva av härdat glas och inbyggd RGB-belysning som kan styras med en fjärrkontroll, erbjuder DT420 både estetik och praktiska funktioner. Bordet har också en hängare för headset och en mugghållare, vilket gör det till ett komplett paket för alla seriösa gamers.

    Vi ska dyka djupare in i vad som gör detta bord så speciellt. Från dess robusta metallben till den PVC-behandlade ytan som ger bra fäste för musmatta och tangentbord, är varje detalj noggrant utformad för att förbättra din spelupplevelse. Låt oss utforska alla funktioner och se om DT420 lever upp till förväntningarna.

    Funktioner och Specifikationer

    Vi på Konsumentvalet har gett oss i kast med att utforska alla egenskaper hos Deltaco Gaming Gamingbord med RGB. Här bryter vi ner alla viktiga aspekter så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

    Design och Material

    Designen på Deltaco Gaming Gamingbord är både snygg och funktionell. Bordsskivan är tillverkad av härdat glas som ger en elegant look och extra hållbarhet.

    • Material: Härdat glas och lackerad metall
    • Bordsskiva: PVC-behandlad för bra fäste
    • Framkant: Rundad och fasad för ökad komfort
    • Ben: Stadiga metallben

    RGB-belysning och Anpassningsmöjligheter

    En av de mest spännande funktionerna på detta gamingbord är dess RGB-belysning. Med en RF-fjärrkontroll kan du enkelt ändra belysningen för att skapa den perfekta spelstämningen.

    • Belysningsstil: LED-mönster inspirerat av Stockholms tunnelbanelinjer
    • Kontroll: RF-fjärrkontroll
    • Antal färger: 16 miljoner olika nyanser

    Storlek och Mått

    Deltaco Gaming Gamingbord erbjuder gott om utrymme för alla dina spelprylar. Den är optimal för både enkel och dubbel bildskärmsuppställning, beroende på hur du arrangerar dina skärmar.

    • Bredd: 140 cm
    • Djup: 75 cm
    • Höjd: 76 cm
    • Viktkapacitet: 80 kg
    • Bordsvikt: 37 kg

    Detta Deltaco Gaming Gamingbord är perfekt för den seriösa spelaren som vill ha både stil och funktionalitet. Med dess genomtänkta design och robusta material lovar det att förbättra din spelupplevelse markant.

    Deltaco Gamingbord Dekorativbild ovanför

    Prestanda och Användarupplevelse

    När vi pratar om prestanda och användarupplevelse för Deltaco Gaming Gamingbord, är det viktigt att förstå hur dessa påverkar din spelupplevelse. Bordet erbjuder en fantastisk kombination av komfort och stabilitet, vilket är avgörande för långa spelsessioner.

    Komfort och Ergonomi

    Komforten är en av de mest imponerande aspekterna av detta gamingbord. Den rundade och fasade framkanten gör att vi kan vila handlederna bekvämt under intensivt spelande. Det ger en naturlig, bekväm vinkel som minskar belastningen på handlederna.

    • Bordsskiva: Rundad framkant
    • Ergonomi: Naturlig vinkel för handlederna

    Stabilitet och Byggkvalitet

    Stabilitet och byggkvalitet är andra områden där Deltaco Gaming Gamingbord utmärker sig. De robusta metallbenen och PVC-behandlade bordsskivan garanterar att bordet står stadigt även under de mest intensiva spelsessionerna. Härdat glas förbättrar både utseende och hållbarhet.

    • Ben: Stabila, lackerade metallben
    • Bordsskiva: Tunn och PVC-behandlad för maximal hållbarhet
    • Viktkapacitet: Upp till 80 kg

    Sammantaget skapar dessa egenskaper en stabil och hållbar spelmiljö. Bordet håller sig stabilt, vilket är väsentligt när vi använder flera bildskärmar eller andra tunga speltillbehör. Att ha plats för både tangentbord och dator ökar bara fördelarna ytterligare.

    Fördelar

    När vi testar Deltaco Gaming Gamingbord märker vi snabbt flera fördelar som gör det till ett utmärkt val för gamers. Bordet är utrustat med robusta, lackerade metallben som ger hög stabilitet även under intensiva spelsessioner. Bordsskivan av härdat glas erbjuder både stil och hållbarhet. RGB-belysningen med 16 miljoner färgnyanser kan enkelt anpassas via en RF-fjärrkontroll, vilket gör att din spelmiljö alltid matchar din stil.

    • Material: Härdat glas och lackerad metall för hållbarhet.
    • Stabilitet: Robust konstruktion med en viktkapacitet på 80 kg.
    • Anpassningsbar RGB-belysning: 16 miljoner färgnyanser.
    • Storlek: 140 cm brett, idealiskt för enkel eller dubbel bildskärmsuppställning.
    • Komfort: Rundad och fasad framkant för ökad komfort.
    Deltaco Gamingbord Ljus dekorativbild

    Nackdelar

    Även om vårt Deltaco Gaming Gamingbord erbjuder många fantastiska fördelar finns det några nackdelar vi noterat:

    • Höjdjustering: Avsaknaden av justerbar höjd kan vara en dealbreaker för vissa användare.
    • Lite B design: Designen kan kännas lite låg kvalitativ

    Dessa punkter är viktiga att beakta när man överväger detta gamingbord.

    Slutsats och Slutligt Omdöme

    Vårt omdöme om Deltaco Gaming Gamingbord med RGB är överlag positivt. Det erbjuder robusta metallben som ger stabilitet och bordsskivan i härdat glas ger en elegant och hållbar yta. RGB-belysningen med 16 miljoner färger är en stor fördel och kan enkelt justeras med en RF-fjärrkontroll. Bordet är 140 cm brett och passar utmärkt för både enkel och dubbel bildskärmsuppställning vilket gör att det finns tillräckligt med utrymme för alla dina spelprylar.

    Några nackdelar vi noterade inkluderar att vissa plastdelar känns lite billiga och att installationen kan vara något tidskrävande. Dessutom kan avsaknaden av justerbar höjd vara en nackdel för vissa användare.

    Källor

    Som ansvarig utgivare, hemsideansvarig och skribent för Konsumentvalet, leder jag vårt innehåll med expertis och insikt.

    Min erfarenhet inom produkttester ger läsarna pålitliga recensioner och vägledning för välgrundade köpbeslut. Jag är passionerad och dedikerad inom konsumentjournalistik