Kontaktuppgifter
  • Bergendorffsgatan 8E, 652 16, Karlstad
  • 076-006 78 10
  • kontakt@konsumentvalet.se

Prenumerera Nyhetsbrev

    JBL Xtreme 3

    Varumärke: JBL
    Speltid: 15 timmar
    Laddtid: 4 timmar
    Färgval: Svart
    Vatten & Damtäthet: IP67
    Uteffekt: 2 x 25  watt RMS woofer, 2 x 25W RMS tweeter
    Ljud frekvens: 53,5Hz – 20 000 Hz
    Bluetooth Version: 5.1
    Storlek: 29,8 x 13,6 x 13,4 cm
    Vikt: 1,97 kg

    Letar du efter kraftfullt ljud till ett bra pris? Då är JBL Xtreme 3 refurbished något för oss att överväga. Denna högtalare erbjuder imponerande ljudkvalitet och robust design, men till en bråkdel av priset jämfört med en ny enhet.

    JBL Xtreme 3

    Specifikationer

    Varumärke: JBL
    Speltid: 15 timmar
    Laddtid: 4 timmar
    Färgval: Svart
    Vatten & Damtäthet: IP67
    Uteffekt: 2 x 25  watt RMS woofer, 2 x 25W RMS tweeter
    Ljud frekvens: 53,5Hz – 20 000 Hz
    Bluetooth Version: 5.1
    Storlek: 29,8 x 13,6 x 13,4 cm
    Vikt: 1,97 kg

    Letar du efter kraftfullt ljud till ett bra pris? Då är JBL Xtreme 3 refurbished något för oss att överväga. Denna högtalare erbjuder imponerande ljudkvalitet och robust design, men till en bråkdel av priset jämfört med en ny enhet.

    Konsumentvalets analys av JBL Xtreme 3

    I vår recension går vi igenom vad som gör den här renoverade högtalaren värd att köpa. Vi tittar på ljudprestanda, batteritid och byggkvalitet för att se om den verkligen lever upp till sitt rykte. Låt oss dyka in i detaljerna och se om JBL Xtreme 3 refurbished är rätt val för våra ljudbehov.

    Expertomdöme

    När vi pratar om JBL Xtreme 3 Refurbished, är det lätt att förstå varför den är populär på marknaden.

    Fördelar

    JBL Xtreme 3 Refurbished har flera starka fördelar. Den är betydligt billigare än nyare modeller, ofta tillgänglig för under 300 dollar. Med en robust och vattentät design är denna utomhushögtalare perfekt för alla äventyr. Batteritiden på 15 timmar tillsammans med möjligheten att använda den som powerbank gör den optimal för långa dagar utomhus.

    Nackdelar

    Det finns några nackdelar med JBL Xtreme 3 Refurbished. Vissa användare har rapporterat problem med laddningen efter att ha köpt en renoverad enhet. Trots den förbättrade basen efter den senaste uppdateringen kan ljudkvaliteten ibland variera beroende på enhetens skick. En annan potentiell nackdel är att det inte alltid finns garanti på renoverade enheter.

    Features

    När vi tittar närmare på JBL Xtreme 3 Refurbished, upptäcker vi snabbt att denna utomhushögtalare bluetooth är fullspäckad med imponerande funktioner.

    Massivt JBL Original Pro Sound

    Med fyra drivare och två JBL Bass Radiators levererar JBL Xtreme 3 Refurbished ett dynamiskt och detaljrikt ljud. Basen är djup och fyllig, vilket ger en kraftfull ljudupplevelse perfekt för utomhusbruk.

    15 Timmars Speltid

    Denna högtalare håller musiken igång med upp till 15 timmars speltid på en enda laddning. Perfekt för långa dagar i parken eller sena kvällar vid poolen utan att behöva oroa sig för att batteriet ska ta slut.

    IP67 Vattentät och Dammavvisande

    JBL Xtreme 3 Refurbished är IP67-klassad, vilket innebär att den är både vattentät och dammavvisande. Detta gör den idealisk att ta med sig till stranden, på picknick eller till andra utomhusäventyr.

    Trådlös Bluetooth-strömning

    Med trådlös Bluetooth-strömning kan du enkelt koppla högtalaren till din smartphone eller andra enheter. Det ger oss friheten att strömma vår favoritmusik var vi än är.

    PartyBoost

    Högtalaren stödjer PartyBoost, vilket gör att vi kan para ihop flera JBL-högtalare för att skapa ett större och mer omslutande ljud. Perfekt för att skapa en feststämning som verkligen märks.

    Prestanda

    Vid vår granskning av JBL Xtreme 3 Refurbished har vi analyserat dess olika prestandaområden. Denna utomhushögtalare är designad för att leverera exceptionellt ljud nästan var som helst, tack vare sin robusta konstruktion och imponerande ljudkvalitet.

    Ljudprestanda

    Ljudkvaliteten är fantastisk vilket kunder har bekräftat. Specifikationerna:

    • Effekt: 2 x 25W RMS woofer + 2 x 25W RMS tweeter
    • Frekvensomfång: 53.5 Hz – 20k Hz

    Batteriprestanda

    Batteritiden är optimal för långa utomhusaktiviteter.

    • Laddningstid: 4 timmar
    • Speltid: Upp till 15 timmar

    Anslutningar och Funktioner

    För ökad användarvänlighet erbjuder JBL Xtreme 3 Refurbished en mängd användbara funktioner:

    • Bluetooth-version: 5.1
    • Trådlös: Ja
    • 3.5 mm ljudingång: Ja
    • Powerbank: Ja
    • Vattentät och dammresistent: IP67

    Denna kombination av kraftfulla funktioner gör den till en utmärkt utomhushögtalare för alla våra musikälskande kunder.

    Användarupplevelse

    Vi har testat JBL Xtreme 3 Refurbished och kan konstatera att användarupplevelsen är imponerande. Högtalaren erbjuder kraftfullt och detaljrikt ljud. Med fyra drivare och två JBL Bass Radiators är ljudet både dynamiskt och immersivt, vilket uppskattas av många användare. Batteritiden på upp till 15 timmar räcker gott och väl för en hel dags underhållning. Dessutom är högtalaren IP67-klassad vilket betyder att den är vattentät och dammtät, perfekt för utomhusbruk.

    Utformningen av JBL Xtreme 3 är också mycket användarvänlig med en inbyggd flasköppnare och en slitstark rem som gör den lätt att bära med sig. Flera användare har påpekat att högtalaren är både en praktisk och tillförlitlig följeslagare på utflykter och utomhusaktiviteter.

    Specifikationer:

    • Ljudkvalitet: Fyra drivare och två JBL Bass Radiators
    • Batteritid: Upp till 15 timmar
    • Klassificering: IP67 vattentät och dammtät
    • Design: Inbyggd flasköppnare och slitstark bärrem

    För den som söker en robust utomhushögtalare med Bluetooth är JBL Xtreme 3 Refurbished ett starkt alternativ.

    Slutsats

    JBL Xtreme 3 Refurbished levererar verkligen när det gäller ljudkvalitet och hållbarhet. Denna utomhushögtalare med Bluetooth är ett utmärkt val för dem som letar efter något robust och pålitligt för utomhusbruk.

    • Ljudkvalitet: Fyra drivare och två JBL Bass Radiators
    • Batteritid: Upp till 15 timmar
    • Laddningstid: 4 timmar
    • Vattentät och dammtät: IP67-klassad
    • Extra funktioner: Bärrem med inbyggd flasköppnare

    Vi uppskattar den långvariga batteritiden, något som ofta behövs för utomhusaktiviteter. PartyBoost-funktionen gör att vi kan para ihop flera högtalare för en ännu bättre ljudupplevelse. För priset är JBL Xtreme 3 Refurbished ett attraktivt alternativ för alla som behöver en pålitlig utomhushögtalare med Bluetooth.

    Källor

    Som ansvarig utgivare, hemsideansvarig och skribent för Konsumentvalet, leder jag vårt innehåll med expertis och insikt.

    Min erfarenhet inom produkttester ger läsarna pålitliga recensioner och vägledning för välgrundade köpbeslut. Jag är passionerad och dedikerad inom konsumentjournalistik