Kontaktuppgifter
  • Bergendorffsgatan 8E, 652 16, Karlstad
  • 076-006 78 10
  • kontakt@konsumentvalet.se

Prenumerera Nyhetsbrev

    deNord Design Skrivbord

    • Mått: 1600x800MM
    • Färg: Vit ( finns i andra färger med)
    • Justerbar höjd: 720-1210mm
    • Motor: Ja, 2 st.
    • Maxbelastning: Saknas

    Denord Design Skrivbord Höj Sänk Basic 1600×800 Vit, är inte bara funktionellt, utan även estetiskt tilltalande. Med dess vita färg och rektangulära form passar det in i alla typer av arbetsmiljöer. Dessutom kan det justeras i höjd från 720 till 1210 mm, vilket gör det lätt att hitta den perfekta arbetspositionen.

    deNord Design Skrivbord

    Specifikationer

    • Mått: 1600x800MM
    • Färg: Vit ( finns i andra färger med)
    • Justerbar höjd: 720-1210mm
    • Motor: Ja, 2 st.
    • Maxbelastning: Saknas

    Denord Design Skrivbord Höj Sänk Basic 1600×800 Vit, är inte bara funktionellt, utan även estetiskt tilltalande. Med dess vita färg och rektangulära form passar det in i alla typer av arbetsmiljöer. Dessutom kan det justeras i höjd från 720 till 1210 mm, vilket gör det lätt att hitta den perfekta arbetspositionen.

    Funktioner och Specifikationer

    Vi fortsätter nu med en närmare titt på deNord Design Skrivbord höj/sänk Basic 1600×800 vit, dess funktioner och specifikationer.

    Design och Material

    deNord Design Skrivbord höj/sänk Basic 1600×800 vit är tillverkat med omsorg för att ge både kvalitet och estetik. Den rektangulära skivan i laminat ger bordet ett modernt utseende samtidigt som det behåller sin robusthet. Detta skrivbord kommer i olika färger inklusive ljus björk, sand ek, vit, bok, ljusgrå, mellangrå, mörkgrå och svart så att du kan välja den som bäst kompletterar din inredningsstil.

    Fristående T-ben stativet, tillverkat här i Sverige med två motorer säkerställer optimal rörlighet tack vare obegränsat benutrymme. Dessutom innebär flexibiliteten i sidled att samma stativ kan användas på skivor mellan 1000 – 1600 mm.

    Mått och Justerbarhet

    Denna modell av deNord-skrivbord har dimensionerna 1600 x 800 mm vilket ger gott om arbetsyta för alla dina arbetsbehov. En imponerande egenskap hos detta skrivbord är den steglösa höjdregleringen mellan 710-1180 mm. Med hjälp av två motorer kan användaren lätt justera höjden på skrivbordet för att skapa en ergonomisk arbetsmiljö. Detta är särskilt viktigt för de som tillbringar långa perioder vid skrivbordet och vill undvika nack- och ryggproblem.

    Här är några av de huvudsakliga specifikationerna sammanfattade:

    • Dimension: 1600 x 800 mm
    • Material: Laminat (skiva), metall (stativ)
    • Skivfärg: Varianter från ljus björk till svart
    • Höjdjustering: Steglös mellan 710 – 1180 mm
    • Motorer: Två motorer för höjdjustering
    • Maxbelastning: Ej specificerad

    Vi hoppas att denna genomgång av deNord Design Skrivbord hjälper dig i din jakt på det perfekta höj- och sänkbara skrivbordet. Den härliga balansen mellan funktionalitet, design och hållbarhet gör den till ett utmärkt val för alla arbetsmiljöer.

    Komfort och Ergonomi

    Vi kan inte nog understryka betydelsen av ergonomi när det gäller att välja skrivbord för din arbetsplats eller hemmakontor. Särskilt om du tillbringar flera timmar vid ditt skrivbord varje dag, är ett skrivbord som deNord Design Skrivbord höj/sänk Basic 1600X800 en perfekt investering i din hälsa och välbefinnande.

    Först och främst erbjuder detta skrivbord steglös höjdjustering mellan 710-1180 mm med hjälp av sina två kraftfulla motorer. Detta innebär att du enkelt kan justera skrivbordsytans höjd för att matcha din egen – oavsett om du föredrar att sitta eller stå upp när du arbetar.

    Dessutom, tack vare dess flexibilitet i sidled, kan detta stativ anpassas till olika skivor mellan 1000-1600 mm. Så även om dina behov ändras över tid, kommer detta robusta och hållbara skrivbordsstativ fortfarande vara användbart.

    Nackdelar

    Varje produkt har sina styrkor och svagheter. Det är viktigt för oss på Konsumentvalet att ge er en komplett bild av produkten, så här kommer några potentiella nackdelar med deNord Design Skrivbord höj/sänk Basic 1600×800 vit.

    1. Ljudnivå: Enligt specifikationerna ligger ljudnivån på 48 dBa när skrivbordet justeras i höjd. För vissa kan detta vara störande, särskilt om det används ofta under arbetsdagen.
    2. Begränsning av belastning: Information om maximal belastning saknas inom produktens specifikationer. Detta kan vara en begränsning för dem som behöver placera tung utrustning på skrivbordet.
    3. Pris: Med ett rekommenderat pris på över 6000 kr är denNord Design Skrivbord höj/sänk Basic inte det billigaste alternativet på marknaden.

    Det är viktigt att notera att vad som anses vara en nackdel kan variera från person till person beroende på individuella behov och preferenser. Dessa punkter ska ses som potentiella begränsningar snarare än definitiva brister vid bedömningen av produkten.

    Källor

    Som ansvarig utgivare, hemsideansvarig och skribent för Konsumentvalet, leder jag vårt innehåll med expertis och insikt.

    Min erfarenhet inom produkttester ger läsarna pålitliga recensioner och vägledning för välgrundade köpbeslut. Jag är passionerad och dedikerad inom konsumentjournalistik