Kontaktuppgifter
  • Bergendorffsgatan 8E, 652 16, Karlstad
  • 076-006 78 10
  • kontakt@konsumentvalet.se

Prenumerera Nyhetsbrev

    Marshall Emberton II

    Varumärke: Marshall
    Speltid: 30 timmar
    Laddtid: 3 timmar
    Snabbladdning: 20 minuter = 4 timmar speltid
    Färgval: Svart
    Vatten & Damtäthet: IP67
    Ljud frekvens: 60Hz – 20 000 Hz
    Bluetooth Version: 5.1
    Storlek: 16 x 6,8 x 7,6 cm (L x H x D)
    Vikt: 0,7 kg

    När det kommer till bärbara högtalare är Marshall ett namn som väcker förväntningar. Med lanseringen av Marshall Emberton II har de återigen satt ribban högt. Vi har testat denna lilla kraftfulla högtalare för att se om den lever upp till hypen.

    Marshall Emberton II

    Specifikationer

    Varumärke: Marshall
    Speltid: 30 timmar
    Laddtid: 3 timmar
    Snabbladdning: 20 minuter = 4 timmar speltid
    Färgval: Svart
    Vatten & Damtäthet: IP67
    Ljud frekvens: 60Hz – 20 000 Hz
    Bluetooth Version: 5.1
    Storlek: 16 x 6,8 x 7,6 cm (L x H x D)
    Vikt: 0,7 kg

    När det kommer till bärbara högtalare är Marshall ett namn som väcker förväntningar. Med lanseringen av Marshall Emberton II har de återigen satt ribban högt. Vi har testat denna lilla kraftfulla högtalare för att se om den lever upp till hypen.

    Vår recension av Marshall Emberton II

    Marshall Emberton II lovar en förbättrad ljudkvalitet och längre batteritid jämfört med sin föregångare. Men hur presterar den i verkliga livet? Följ med oss när vi dyker ner i detaljerna och utvärderar funktionerna som gör denna högtalare unik.

    Expertbetyg

    När vi på Konsumentvalet testade Marshall Emberton II imponerades vi av flera aspekter av denna lilla Bluetooth-högtalare. Den erbjuder otroliga ljudkvaliteter med sin True Stereophonic-teknik som överträffar många större högtalare. Perfekt för att ta med sig på äventyr tack vare dess kompakta storlek och robusta hållbarhet. Batteritiden på över 30 timmar lät oss till och med glömma var laddaren var gömd.

    Specifikationer:

    • Batteritid: 30+ timmar
    • Vattentålighet: IP67-klassning
    • Multi-speaker-läge: Stöd för att koppla flera högtalare
    • App-stöd: Marshall Bluetooth-app för justering av ljudinställningar

    Vi uppskattade att Emberton II också har en IP67-klassning. Detta innebär att den kan användas på stranden, i regnet, eller praktiskt taget var som helst utan oro för damm eller vatten. Den låg vikt och portabiliteten gjorde det enkelt att bära med sig. Med Marshall Bluetooth-appen blev justering av ljudinställningar en lek.

    Sammanfattningsvis levererar Marshall Emberton II en enastående ljudupplevelse och praktiska funktioner i en liten och bärbar design.

    Fördelar

    Låt oss tala om de mest imponerande fördelarna med Marshall Emberton II, vår favorit inom kategorin liten bluetooth högtalare.

    1. Bättre batteritid: Med upp till 30 timmar speltid kan vi njuta av musiken hela helgen utan att behöva ladda.
    2. Vattentålig: IP67-klassificerad, vilket betyder att den står emot både damm och vatten. Perfekt för strandutflykter eller regniga dagar.
    3. Förbättrad ljudkvalitet: Den ger kristallklara höga toner och en kraftfull bas som överträffar sin föregångare.
    4. Lättare och kompakt: Enkel att packa ner och ta med, var du än går.
    5. Stöd för multi-host: Koppla upp till två enheter samtidigt och växla enkelt mellan dem.

    Nackdelar

    Trots att Marshall Emberton II imponerar på många områden finns det några anmärkningsvärda nackdelar vi inte kan ignorera.

    Vi noterar att Emberton II saknar möjligheten till stereoljud. Detta påverkar ljudkvaliteten negativt för de som uppskattar en rik stereoupplevelse. Dessutom finns ingen inbyggd mikrofon vilket innebär att den inte kan användas för handsfree-samtal eller röstassistenter, vilket är en vanlig funktion i rivaliserande små bluetooth högtalare.

    Slutligen måste vi nämna det höga priset. Emberton II ligger i en högre prisklass trots att den saknar några av de funktioner som konkurrenterna erbjuder till liknande pris. Detta kan vara avgörande för konsumenter som söker valuta för pengarna.

    Funktioner

    Marshall Emberton II är en liten Bluetooth-högtalare full av imponerande funktioner som gör den till ett utmärkt val för musikälskare:

    • Trådlös anslutning: Bluetooth 5.1 teknologi för stabil och snabb parning.
    • Ljudkvalitet: Utrustad med två 2-tums full-range-enheter och två passiva radiatorer som levererar stereoljud.
    • Vattentålighet: IP67-klassning för vatten- och dammtålighet, perfekt för utomhusbruk.
    • Multi-host-funktion: Möjlighet att ansluta till två enheter samtidigt för enkel växling.
    • Batteriindikator: Inbyggd indikator så att du alltid vet hur mycket batteri som finns kvar.

    Design och estetik

    Marshall Emberton II har en robust och kompakt design inspirerad av klassiska Marshall-gitarrförstärkare. Den väger endast 0,7 kg, vilket gör den enkel att ta med sig. Finns i svart, vitt eller brunt.

    Batteritid och laddning

    Denna lilla Bluetooth-högtalare ger upp till 30 timmars spelning vid medelhög volym. Det tar cirka 3 timmar att ladda fullständigt via USB-C.

    Användarupplevelse

    Marshall Emberton II är en liten Bluetooth-högtalare som verkligen imponerar oss på Konsumentvalet. Den är både robust och kompakt vilket gör den perfekt för alla äventyr.

    Ljudkvalitet

    När det kommer till ljudkvalitet sticker Marshall Emberton II ut. Med sina två 2-tums högtalarelement och en 50W förstärkare får vi en kraftfull och detaljrik ljudupplevelse. True Stereophonic-tekniken ger ett verklighetstroget ljud och ger oss känslan av att vi befinner oss mitt i en konsert.

    Användarvänlighet

    Marshall Emberton II är enkel att använda och extremt användarvänlig. Den erbjuder oss en sömlös trådlös anslutning via Bluetooth 5.1 och vi kan koppla enheten till två enheter samtidigt. Med sin IP67-klassning är den dessutom helt vattentät och dammsäker.

    Specifikationer

    • Design: Klassisk Marshall-amp-stil, robust metallgrill, gummiklädd kropp, färger: svart och brons samt kräm.
    • Ljudkvalitet: Balanserad ljudprofil, 360-graders ljudscen, god bas och diskant, True Stereophonic-teknik.

    Prestanda

    Vårt test av Marshall Emberton II visar att denna lilla Bluetooth-högtalare verkligen levererar. Ljudkvaliteten är överlag imponerande med en väldefinierad mellanregistrering som får både sångröster och instrument att framstå tydligt. Basen är rik och tillfredsställande även om den saknar riktigt djup.

    Med en batteritid på upp till 30 timmar kan vi lugnt lyssna på musik hela dagen utan att behöva ladda. Högtalaren är dessutom IP67-klassad. Den tål både damm och att bli nedsänkt i vatten, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Anslutningen via Bluetooth 5.1 är stabil och klarar av att hantera två enheter samtidigt.

    Oavsett om ni är hemma eller på resande fot ger Marshall Emberton II en riktigt bra ljudupplevelse. Denna högtalare är både robust och elegant, en vinnare i vår bok.

    Slutsats

    Sammanfattningsvis tycker vi att Marshall Emberton II är en av de bästa små Bluetooth-högtalarna på marknaden. Dess förbättrade ljudkvalitet, längre batteritid och robusta design imponerar verkligen.

    • True Stereophonic-teknik
    • Bluetooth 5.1
    • IP67-vattentålighet
    • Upp till 30 timmars batteritid
    • USB-C-laddning (cirka 3 timmar)
    • Kompakt design (68 x 160 x 76 mm)
    • Vikt 0,7 kg

    Det här är en liten Bluetooth-högtalare som verkligen levererar när det gäller både prestanda och stil. För oss på Konsumentvalet är Marshall Emberton II ett toppval för musikälskare som behöver en portabel och kraftfull lösning.

    Källor

    Som ansvarig utgivare, hemsideansvarig och skribent för Konsumentvalet, leder jag vårt innehåll med expertis och insikt.

    Min erfarenhet inom produkttester ger läsarna pålitliga recensioner och vägledning för välgrundade köpbeslut. Jag är passionerad och dedikerad inom konsumentjournalistik