Kontaktuppgifter
  • Bergendorffsgatan 8E, 652 16, Karlstad
  • 076-006 78 10
  • kontakt@konsumentvalet.se

Prenumerera Nyhetsbrev

    Sennheiser Momentum 4 Wireless

    Varumärke: Sennheiser
    Färgval: Grafit, koppar
    Frekvens: 5 Hz – 21 000 Hz
    Batteri: upp till 30 timmar med laddfodral (7 timmar med ANC utan laddfodral)
    Laddning: 1,5 timmar
    Bluetooth: Ja
    Brus reducering: Ja
    IP: IP54
    Laddfodral: Ja
    Garanti: 2 år

    När det gäller trådlösa hörlurar är Sennheiser ett namn som många av oss litar på för högkvalitativt ljud och innovativ teknik. Deras senaste tillskott, Sennheiser Momentum True Wireless 4, lovar att höja ribban ytterligare. Men lever de verkligen upp till förväntningarna?

    Sennheiser Momentum 4 Wireless

    Specifikationer

    Varumärke: Sennheiser
    Färgval: Grafit, koppar
    Frekvens: 5 Hz – 21 000 Hz
    Batteri: upp till 30 timmar med laddfodral (7 timmar med ANC utan laddfodral)
    Laddning: 1,5 timmar
    Bluetooth: Ja
    Brus reducering: Ja
    IP: IP54
    Laddfodral: Ja
    Garanti: 2 år

    När det gäller trådlösa hörlurar är Sennheiser ett namn som många av oss litar på för högkvalitativt ljud och innovativ teknik. Deras senaste tillskott, Sennheiser Momentum True Wireless 4, lovar att höja ribban ytterligare. Men lever de verkligen upp till förväntningarna?

    Sennheiser Momentum 4 recension

    Vi har testat dessa hörlurar i olika miljöer och situationer för att ge er en omfattande recension. Från ljudkvalitet till batteritid och komfort, vi går igenom alla viktiga aspekter som gör dessa hörlurar unika. Låt oss dyka ner i detaljerna och se om Sennheiser Momentum True Wireless 4 är värda sin plats i din vardag.

    Design

    Föredrar du stilrena och moderna öronsnäckor? Då kan Sennheiser Momentum True Wireless 4 vara något för dig.

    Välbekant Utseende

    Sennheiser Momentum True Wireless 4 har en design som påminner om sina föregångare. Med en slimmad form och ikoniska minimalistiska detaljer känns dessa öronsnäckor både bekanta och fräscha.

    Läcker Design

    Öronsnäckorna har en sofistikerad finish som utstrålar premiumkvalitet. Vi uppskattar särskilt hur Sennheiser har kombinerat hög komfort med en läcker estetik. En perfekt balans mellan funktion och stil.

    Funktioner

    Sennheiser Momentum True Wireless 4 erbjuder flera funktioner som gör dem till ett utmärkt val för öronsnäckor. Låt oss dyka in i detaljerna.

    Brusreducering

    Vi har testat brusreduceringen och är mycket imponerade. Den aktiva brusreduceringen blockerar effektivt omgivande ljud så att man kan njuta av sin musik fullt ut utan störningar.

    Integrerade Kontroller

    De integrerade kontrollerna är intuitiva och enkla att använda. Med en enkel tryckning kan man justera volymen, byta låt eller ta emot samtal direkt från öronsnäckorna.

    App-stöd

    Den medföljande appen erbjuder många anpassningsalternativ. Genom appen kan man justera ljudbilden och uppdatera firmware enkelt. Detta gör användarupplevelsen både flexibel och personlig.

    • Bluetooth: 5.4
    • Batteritid: Upp till 30 timmar med laddningsfodral
    • Vattentålighet: IP54
    • Laddning: USB-C och trådlös laddning
    • Vikt: 6 gram per snäcka

    Med dessa funktioner levererar Sennheiser Momentum True Wireless 4 en överlägsen ljudupplevelse och användarvänlighet, perfekt för alla musikälskare.

    Prestanda

    Vi på Konsumentvalet har testat Sennheiser Momentum True Wireless 4 för att avgöra hur bra de presterar i olika aspekter. Här är våra fynd:

    Batteritid

    Med en batteritid på upp till 30 timmar med laddningsfodralet levererar dessa earbuds imponerande uthållighet. Vi kunde använda öronsnäckorna hela dagen utan att behöva ladda om, vilket är perfekt för långa resor eller intensiva arbetsdagar.

    Ljudkvalitet

    Ljudkvaliteten hos Sennheiser Momentum True Wireless 4 är exceptionell. Vi upplevde klart och detaljerat ljud med djup bas och skarpa diskanttoner. Dess avancerade brusreducering förbättrar ljudupplevelsen ytterligare genom att minimera störningar från omgivningen.

    Användarupplevelse

    Användarupplevelsen är smidig och intuitiv. De integrerade kontrollerna är lätta att använda och app-stödet ger möjlighet till anpassningar efter individuella preferenser. Dessutom är öronsnäckorna bekväma att bära under långa perioder tack vare deras lätta och ergonomiska design.

    Fördelar

    Detaljerat, Förstklassigt Ljud

    Sennheiser Momentum True Wireless 4 levererar ett otroligt detaljerat och förstklassigt ljud. Ljudkvaliteten är skarp och balanserad, vilket gör dem lämpliga för alla musikgenrer. Vi blev verkligen imponerade av hur tydligt varje instrument och röst hördes.

    Effektiv Brusreducering

    En av de mest framstående funktionerna är deras effektiva brusreducering. Öronsnäckorna blockerar omgivande ljud på ett imponerande sätt, vilket ger en störningsfri lyssningsupplevelse oavsett om du är på ett café eller pendlar. Detta är särskilt användbart för dem som ofta befinner sig i bullriga miljöer.

    Omfattande App

    Med den omfattande appen som följer med Sennheiser Momentum True Wireless 4 har du mängder av anpassningsmöjligheter. Appen tillåter justering av EQ-inställningar, styrning av brusreducering och firmware-uppdateringar. Det gör att du kan skräddarsy din ljudupplevelse efter dina egna preferenser.

    Nackdelar

    Gamla Pluppar

    Öronsnäckorna kommer med samma gamla pluppar som tidigare modeller. Trots att de är bekväma för många användare kan de fortfarande orsaka obehag vid längre användning för vissa. Vi hade gärna sett en förbättring här, kanske med fler anpassningsbara storlekar för att öka komforten.

    Slutsats

    Sennheiser Momentum True Wireless 4 lever upp till sitt rykte som premiumhörlurar. Med överlägsen ljudkvalitet, imponerande batteritid och anmärkningsvärd komfort är de ett starkt val för musikälskare. De integrerade kontrollerna och app-stödet gör användningen smidig och flexibel.

    Källor

    Som ansvarig utgivare, hemsideansvarig och skribent för Konsumentvalet, leder jag vårt innehåll med expertis och insikt.

    Min erfarenhet inom produkttester ger läsarna pålitliga recensioner och vägledning för välgrundade köpbeslut. Jag är passionerad och dedikerad inom konsumentjournalistik