Kontaktuppgifter
  • Bergendorffsgatan 8E, 652 16, Karlstad
  • 076-006 78 10
  • kontakt@konsumentvalet.se

Prenumerera Nyhetsbrev

    Sennheiser CX Plus

    Varumärke: Sennheiser
    Färgval: Svart
    Frekvens: 5 Hz – 21 000 Hz
    Batteri: 24 timmar (8 timmar i hörlurarna, 16 i laddfodralet)
    Laddning: 1,5 timmar
    Bluetooth: Ja
    Brus reducering: Ja
    IP: IPX4
    Laddfodral: Ja
    Garanti: 2 år

    När vi pratar om trådlösa hörlurar är Sennheiser ett märke som ofta dyker upp i samtalen. Deras senaste tillskott, Sennheiser CX Plus Wireless, lovar att leverera högkvalitativt ljud och en rad funktioner som ska göra vår lyssningsupplevelse ännu bättre. Men lever de verkligen upp till förväntningarna?

    Sennheiser CX Plus

    Specifikationer

    Varumärke: Sennheiser
    Färgval: Svart
    Frekvens: 5 Hz – 21 000 Hz
    Batteri: 24 timmar (8 timmar i hörlurarna, 16 i laddfodralet)
    Laddning: 1,5 timmar
    Bluetooth: Ja
    Brus reducering: Ja
    IP: IPX4
    Laddfodral: Ja
    Garanti: 2 år

    När vi pratar om trådlösa hörlurar är Sennheiser ett märke som ofta dyker upp i samtalen. Deras senaste tillskott, Sennheiser CX Plus Wireless, lovar att leverera högkvalitativt ljud och en rad funktioner som ska göra vår lyssningsupplevelse ännu bättre. Men lever de verkligen upp till förväntningarna?

    Recension av Sennheiser CX Plus

    I denna recension dyker vi djupt ner i vad Sennheiser CX Plus Wireless har att erbjuda. Vi kommer att utforska allt från ljudkvalitet och batteritid till komfort och anslutningsmöjligheter. Häng med oss när vi granskar om dessa hörlurar är värda din investering.

    Expertbetyg

    När vi på Konsumentvalet testade Sennheiser CX Plus Wireless blev vi imponerade av flera aspekter. Ljudkvaliteten är exceptionell, med klar diskant och djup bas. Dessa earbuds levererar en ljudupplevelse som är svår att slå.

    Specifikationer:

    • Aktiv brusreducering
    • Batteritid på upp till 24 timmar med laddningsfodralet
    • Bluetooth 5.2 för stabil anslutning
    • Vatten stänkskydd (IPX4)
    • Touch-kontroller för enkel användning

    För komfort, är CX Plus Wireless öronsnäckor utmärkta. De är lätta och bekväma att bära under längre perioder. Vi testade dem under en hel arbetsdag utan att känna obehag.

    Anslutningen via Bluetooth 5.2 är stabil. Vi upplevde inga avbrott under våra tester. Dessutom är laddningstiden snabb, vilket är en stor fördel för dem som är på språng.

    Vi jämförde också dessa öronsnäckor med andra modeller i samma prisklass. CX Plus Wireless står ut med sin kombination av ljudkvalitet och komfort. De lever upp till förväntningarna och mer därtill. För priset erbjuder de utmärkt valuta.

    Fördelar

    Det finns många fördelar med Sennheiser CX Plus Wireless earbuds som vi på Konsumentvalet har märkt. Dessa öronsnäckor erbjuder en utmärkt kombination av ljudkvalitet och komfort. Här är några av de främsta fördelarna:

    • Ljudkvalitet: Med klar diskant och djup bas levererar CX Plus Wireless en ljudupplevelse i toppklass.
    • Aktiv brusreducering: Perfekt för att eliminera störande bakgrundsljud.
    • Batteritid: Upp till 24 timmar med laddningsfodralet, vilket innebär att du kan lyssna hela dagen.
    • Bluetooth 5.2: Ger en stabil och pålitlig anslutning.
    • Vattenresistens (IPX4): Idealisk för användning under alla väderförhållanden.
    • Komfort: Bekväma att bära under lång tid utan att orsaka obehag.
    • Touch-kontroller: Enkel och intuitiv användning av öronsnäckorna.

    Dessa fördelar gör Sennheiser CX Plus Wireless earbuds till ett utmärkt val för både audiofiler och vardagsanvändare.

    Nackdelar

    Trots de många fördelarna med Sennheiser CX Plus Wireless earbuds finns det några nackdelar som vi måste ta upp. För det första kan touch-kontrollerna vara känsliga och ibland oavsiktligt aktiveras när man justerar öronsnäckorna. Det kan vara frustrerande under användning.

    En annan nackdel är att aktiv brusreducering, även om den är effektiv, kan påverka batteritiden negativt. Att använda denna funktion kontinuerligt kan reducera speltiden avsevärt.

    Vi har också märkt att även om Bluetooth 5.2 ger en stabil anslutning, kan det ibland vara problem med synkroniseringen av ljud när man tittar på video. Detta kan påverka upplevelsen för dem som ofta använder sina Sennheiser CX Plus Wireless earbuds för att titta på filmer eller serier.

    Design och Konstruktion

    Sennheiser CX Plus Wireless earbuds har en modern och sofistikerad design som passar både till vardag och träning. Med en kompakt och lätt konstruktion är dessa öronsnäckor mycket bekväma att bära under långa tidsperioder. Materialvalen känns robusta och hållbara.

    En sak vi uppskattar är den IPX4-klassade vattenresistensen. Detta gör öronsnäckorna motståndskraftiga mot svett och lätt regn, vilket är perfekt för träningsentusiaster. Touch-kontrollerna på öronsnäckorna är intuitiva och enkla att använda, även om de kan vara lite för känsliga ibland.

    • Kompakt Design: Ergonomisk passform
    • Material: Högkvalitativa och hållbara
    • Vikt: 6 gram per earbud, 35 gram för laddningsboxen
    • Vattenresistens: IPX4
    • Touch-kontroller: Intuitiva men känsliga

    Vi är imponerade av den eleganta designen och robusta konstruktionen, vilket gör Sennheiser CX Plus Wireless till ett attraktivt val för många användare.

    Funktioner och Användarupplevelse

    Användarvänlighet

    Vi upplever Sennheiser CX Plus Wireless som mycket användarvänliga. Touch-kontrollerna är intuitiva, även om de ibland kan vara lite känsliga. Örats ergonomiska passform bidrar till komfort under långvarig användning. Det är enkelt att ansluta dem via Bluetooth 5.2, vilket säkerställer en stabil och pålitlig anslutning.

    Appintegration

    Appen Sennheiser Smart Control erbjuder ytterligare anpassningsmöjligheter för Sennheiser CX Plus Wireless earbuds. Vi kan justera EQ-inställningar och uppdatera firmware direkt från appen, vilket förbättrar användarupplevelsen. Extra funktioner som hörlurskontroll och batteristatus finns också till hands för enkel åtkomst och kontroll.

    Prestanda och Ljudkvalitet

    Brusreducering

    Sennheiser CX Plus Wireless levererar exceptionell brusreducering som minskar oönskat bakgrundsbrus effektivt. När vi testade öronsnäckorna på en bullrig gata var vi imponerade över hur mycket bakgrundsbruset reducerades, vilket gjorde musiken klar och tydlig.

    Batteritid

    Med upp till 24 timmars batteritid inklusive laddningsfodralet håller Sennheiser CX Plus Wireless hela dagen. Vi testade öronsnäckorna under en lång arbetsdag och de höll utmärkt, vilket är perfekt för både pendlare och kontorsanvändare.

    Samtalskvalitet

    Samtalskvaliteten med Sennheiser CX Plus Wireless är kristallklar. När vi testade samtal i olika miljöer, från tysta rum till bullriga kaféer, levererade öronsnäckorna konsekvent tydliga och stabila samtal utan störningar eller avbrott.

    Specifikationer

    Vi på Konsumentvalet har granskat Sennheiser CX Plus Wireless öronsnäckorna och noterat följande specifikationer:

    • Bluetooth-version: 5.2
    • Batteritid: Upp till 24 timmar med laddningsfodral
    • Brusreducering: Aktiv brusreducering (ANC)
    • Vattenresistens: IPX4-klassad
    • Kontroll: Touch-kontroller för enkel användning
    • Ljudkvalitet: Klar diskant och djup bas
    • Kompatibilitet: Stöd för SBC, AAC och aptX kodekar
    • Appstöd: Sennheiser Smart Control för EQ-justeringar och firmware-uppdateringar

    Dessa specifikationer garanterar att Sennheiser CX Plus Wireless erbjuder både hög prestanda och pålitlig anslutning, vilket gör dem till ett solitt val för audiofiler och vardagsanvändare.

    Slutsats

    Sennheiser CX Plus Wireless öronsnäckor har imponerat på oss med sin utmärkta ljudkvalitet och bekväma passform. Vi hittar verkligen värde i funktioner som aktiv brusreducering och lång batteritid. Dessutom uppskattar vi den stabila Bluetooth 5.2-anslutningen och den IPX4-klassade vattenresistensen, vilket gör dem perfekta för både vardag och träning.

    Men ingen produkt är utan nackdelar. De känsliga touch-kontrollerna kan vara lite frustrerande, särskilt om de aktiveras oavsiktligt. Aktiva brusreduceringen kan också påverka batteritiden negativt, och ibland märker vi synkroniseringsproblem vid videouppspelning.

    Slutligen har vi de viktigaste egenskaperna här:

    • Bluetooth 5.2
    • Upp till 24 timmars batteritid med laddningsfodralet
    • Aktiv brusreducering
    • Vattenresistens (IPX4)
    • Touch-kontroller
    • Klar diskant och djup bas
    • Stöd för SBC, AAC, och aptX kodekar
    • Appstöd via Sennheiser Smart Control

    Sammantaget är dessa Sennheiser CX Plus Wireless öronsnäckor ett starkt val för både ljudentusiaster och vardagsanvändare enligt våra tester på Konsumentvalet.

    Källor

    Som ansvarig utgivare, hemsideansvarig och skribent för Konsumentvalet, leder jag vårt innehåll med expertis och insikt.

    Min erfarenhet inom produkttester ger läsarna pålitliga recensioner och vägledning för välgrundade köpbeslut. Jag är passionerad och dedikerad inom konsumentjournalistik